Luo tarttuva menestystuote

Suunnitteletko tuotetta tai palvelua, jonka tavoite on muuttaa ihmisten toimintaa? Haluatko että tuotettasi käytetään useammin ja pidempään?

Näihin ja muihin palvelu- ja tuotesuunnittelun visaisiin kysymyksiin tarjoaa vastauksia Behavior Design, eli käyttäytymisen muotoilu. Sen metodien avulla tuote saa aikaan haluttua toimintaa, menestyy käyttäjien keskuudessa ja saavuttaa bisnestavoitteet.

Vaikka työkalupakistani löytyykin perinteisempien palvelumuotoilun työkalujen lisäksi taikasauva, on uuden käyttäytymisen luomiseen tai olemassa olevan muutokseen tähtäävä suunnittelutyö systemaattinen prosessi, ei arvailua tai lottoamista.

Miksi käyttäytymisen muotoilu on hyödyllistä?

Tuotteen tai palvelun suunnittelussa nojataan helposti motivaatioon, jolloin lopputulos saattaa toivotun menestystuotteen sijaan olla turhautunut käyttäjä. Motivaatiolla toki on rooli, mutta ei niin iso kuin yleisesti annetaan ymmärtää.

 

Tehokkain muutosagentti on tarttuva yksinkertaisuus.

Kun liiketoiminnan tulos riippuu siitä, kuinka usein tuotetta tai palvelua käytetään, täytyy niistä löytyä oikeat ominaisuudet oikeassa järjestyksessä ja oikeaan aikaan. Behavior Design löytää parhaat ratkaisut. Lue lisää ajatuksistani täältä

Frankly Riitta Mettomäki
LOGO-MASTER-RGB.png

Työskentelen sekä varhaisessa konseptivaiheessa olevien ideoiden että uudistusta kaipaavien vakiintuneiden tuotteiden ja palveluiden parissa.

Voin ottaa haltuun koko projektin tai konsultoida suunnittelutiimiä ja tarjota heille tarvittavat työkalut

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

Riitta Mettomäki

riitta@frankly.fi

p. 040 7675678

Asiakkaitani