top of page
frankly-riitta.png

Frankly Behavior Design konsultoi ja kehittää tuotteita, palveluita sekä strategioita hyödyntäen käyttäytymisen muotoilua. Luodaan merkittävä muutos yhdessä!

FRANKLY

BEHAVIOR DESIGN

vaaka-valkoinen-iso.png
Koulutus ja konsultointi
frankly-vihrea-vaaka-kuvio_edited_edited

KOULUTUS & KONSULTOINTI

Frankly Behavior Design auttaa positiivisen muutoksen luomisessa. Oli kyse sitten tuotteesta, palvelusta tai strategiasta, autamme sinua pääsemään tavoitteisiisi.

KOULUTUKSET

Koulutuksen suunnittelu aloitetaan taustatutkimuksella, joka rajaa käyttäytymisen muutoksen teema. Rajauksen avulla autan ymmärtämään asiakkaan kannalta olennaiset käyttäytymistieteelliset mallit ja työkalut ja laadin räätälöidyn koulutussisällön.

 

Koulutuksessa opittuja välineitä sovelletaan käytäntöön sekä heti koulutuksen aikana että koulutuksen ulkopuolella ns. pilottiprojektissa. 

 

​Jokaiseen koulutukseen räätälöidyt koulutusmateriaalit muodostavat työkalupakin, joka auttaa analysoimaan käyttäytymistä sekä valitsemaan sopivat muutostyökalut. Koulutuksen jälkeen työkalupakki jää asiakkaan käyttöön ja se on laadittu tukemaan muutosprosessin läpi viemistä myös jatkossa. Muutos kun harvoin tulee valmiiksi kerralla. 

Suosittuja koulutuksia:

- Muutosjohtamisen taito

- Miten yhdistää tiede & design?

- Mitä inhimillinen teknologia on?

- Tietoinen motivointi ja vuorovaikutus

KONSULTOINTI

Konsultointiprosessi starttaa aloitustapaamisella, jossa kartoitetaan nykytilanne, asiakkaan toiveet sekä huolenaiheet. Näiden perusteella laadin suunnitelman yhteisen työskentelyn ajalle. 

 

Autan laatimaan tieteelliseen näyttöön nojaavan käyttäytymisen muutoksen tavoitteen ja teen asiakkaan prosessiin sopivan suunnitelman, jonka avulla tavoitteeseen voidaan päästä. 

 

Tuen asiakkaan design-/kehitystiimiä muutoksen tekemisessä. Samalla rakennetaan käyttäytymisen muutoksen kyvykkyyttä ja juurrutetaan konkreettisia muutostyökaluja asiakkaan omaan organisaatioon.

 

Konsultoinnissa voidaan perehtyä myös esimerkiksi tulevaisuuden teknologiavalintoihin, kuten siihen miten inhimillisen teknologian avulla käyttäytymistä voidaan muuttaa niin, että teknologia toimii huomaamatta hyväksemme ja palvelee niin ihmisen kuin maapallon hyvinvointia.

 

Yleisimpiä kysymyksiä konsultointitarpeen taustalla: 

- Miksi asiakas/käyttäjä käyttäytyy kuten käyttäytyy? 

- Mikä on toimiva tavoite käyttäytymisen muutokselle?

- Miten käyttäytymisen muutos saadaan aikaan?

- Miten teknologia voisi paremmin tukea käyttäjiämme? 

- Miten otamme käyttäjien tunteet huomioon tuotekehityksessä?

quote.png

Riitan kanssa toteutettu asiakastutkimus antoi hyvän pohjan edetä tuotekehityksessä.

 

Raija Tapio, toimitusjohtaja, Lääkärikeskus Aava

quote.png

Riitta toi projektiimme arvokasta käyttäjäymmärrystä jo suunnitteluvaiheessa. Tämän ansiosta muutostarpeita nousi esiin toteutus- ja testausvaiheessa merkittävästi vähemmän kuin normaalisti

 

Matti Hänninen, CEO,
24Rent

quote.png

Käyttäytymisen muotoilu on tärkeä osa rintojen omatarkkailun edistämistä, ja työpaja istui toimintaan kuin nenä päähän. Saimme työkaluja ja tukea positiivisen muutoksen alkuun saattamiseksi. Riitta osoitti aitoa kiinnostusta ja perehtyneisyyttä toimintaamme ja tarpeisiimme, ja oli tilaisuudessa rohkeasti läsnä.

 

Laura Hakala, järjestösihteeri,

Tunne rintasi ry

LUODAAN MERKITTÄVÄ MUUTOS YHDESSÄ!
logokuvio-vaaka.png

MITEN SAADA AIKAAN MUUTOS? 

Yhdistämällä käyttäytymistieteet, inhimillinen teknologia ja tunne- ja vuorovaikutustaidot, löydämme aidon mahdollisuuden saavuttaa pysyvää käyttäytymisen muutosta ihmisen ja maailman hyvinvoinnin hyväksi. 

 

Vaikka kaikki kolme osa-aluetta ovatkin usein läsnä projekteissa, voidaan jokainen teema myös räätälöidä asiakkaan tarpeisiin. Koulutuksissa keskitytään joko rakentamaan asiakkaan oman organisaation kyvykkyyksiä tai vaihtoehtoisesti tuotan korkealuokkaisen asiantuntijanäkemyksen konsultoinnin muodossa.
 

Mieluiten työskentelen intensiivisesti yhdessä – näin saamme yhdistettyä koulutuksen ja konsultoinnin hyödyt ja lisäksi se on hauskaa!

frankly-design-palvelut.jpg
Frankly Riitta Mehtomäki
frankly_koulutus ja konsultointi

Räätälöimme aina tarpeisiisi sopivan palvelun. Huikkaa vain kiinnostuksesi ja otamme homman työn alle!

SAISIKO OLLA
JOTAIN MUUTA?

bottom of page