frankly-riitta.png

Frankly Behavior Design konsultoi ja kehittää tuotteita, palveluita sekä strategioita hyödyntäen käyttäytymisen muotoilua. Luodaan merkittävä muutos yhdessä!

FRANKLY

BEHAVIOR DESIGN

vaaka-valkoinen-iso.png
frankly palvelut 2.jpg
frankly-vihrea-vaaka-kuvio_edited_edited

PALVELUT

Muuta ihmisten käyttäytymistä palvelumuotoilun työkaluilla!

Frankly Behavior Design auttaa positiivisen muutoksen luomisessa. Oli kyse sitten tuotteesta, palvelusta tai strategiasta, autamme sinua pääsemään tavoitteisiisi. Toimintamme ydin koostuu käyttäytymisen muotoilun monipuolisista työkaluista sekä tavoitteesta vaikuttaa positiivisesti ihmisten käyttäytymiseen. Kaikki palvelumme ovat saatavilla niin etä- kuin lähityöskentelynä. Sujuvat työkielemme ovat suomi, englanti ja ruotsi, apukielinä norja, tanska, saksa, ranska ja espanja.

KÄYTTÄYTYMISEN MUOTOILUA TIIMITYÖNÄ - MONIKIELISESTI,  ETÄNÄ TAI LÄSNÄ, ERILAISIA TYÖMENETELMIÄ HYÖDYNTÄEN

Käyttäytymisen muotoilun avulla voidaan syvällisesti ymmärtää miten ihmiset käyttäytyvät, miksi he käyttävät tuotetta tai palvelua jollain tietyllä tavalla, tai eivät ehkä käytä ollenkaan huolimatta sen suuresta hyötylupauksesta. Käyttäytymisen muotoilun työkaluilla voidaan suunnitella muutos, joka tekee tuotteen tai palvelun lupaamasta hyödystä käyttäjälleen totta – eli saadaan käyttäjä toimimaan. 

KÄYTTÄJÄTUTKIMUS

Käyttäjätutkimuksestamme saat syvällisen ymmärryksen siitä, miten ja miksi asiakkaasi käyttäytyvät kuten käyttäytyvät. Luomme käyttäytymiseen perustuvat profiilit, jotka auttavat sinua ymmärtämään, rakentamaan ja kehittämään tarjontaasi paremmin, kuin esimerkiksi demografiaan ja mieltymyksiin perustuvat profiilit. Miten käyttäjätutkimus tehdään? Hyödynnämme kaikkia klassisia metodeja kuten syvähaastatteluita, kyselyitä, fokusryhmähaastatteluita ja havainnointia. Jos mahdollista, yhdistämme laadullista tutkimusta esimerkiksi olemassa olevaan käyttäjädataan.

quote.png

Riitan kanssa toteutettu asiakastutkimus antoi hyvän pohjan edetä tuotekehityksessä.

 

Raija Tapio, toimitusjohtaja, Lääkärikeskus Aava

KÄYTTÄYTYMISEN ANALYYSI

Käyttäytymisen analyysin tuloksena saat vaihe vaiheelta luodun analyysin siitä, mitkä ovat tärkeimmät ja kriittisimmät kohdat tuotteesi tai palvelusi muotoilussa sekä saat ohjenuoria siihen, miten pystyt viemään suunnittelua pidemmälle. Miten analyysi toteutetaan? Käymme läpi tuotteesi tai palvelusi asiantuntijasilmälasien kanssa. Ideaalitilanteessa vertaamme läpikäynnin havaintoja tuottamiimme käyttäytymisen profiileihin, jolloin saamme syvällisemmän ymmärryksen nykytilanteesta.

quote.png

Riitta toi projektiimme arvokasta käyttäjäymmärrystä jo suunnitteluvaiheessa. Tämän ansiosta muutostarpeita nousi esiin toteutus- ja testausvaiheessa merkittävästi vähemmän kuin normaalisti

 

Matti Hänninen, CEO,
24Rent

logokuvio-vaaka.png
SUOSITUIN PALVELUPAKETTI!
quote-vihrea.png

Yhteistyö Riitan kanssa auttoi meitä hiomaan sovelluksen uutta ominaisuutta intuitiivisemmaksi ja käyttäjäläheisemmäksi. Riitta on todellinen palvelumuotoilun ammattilainen, jonka kanssa työskentely oli antoisaa, helppoa ja monella tavalla opettavaista.

 

Paula Kultanen
Ribas CCO / Communications Director Tripsteri App Oy

DESIGN TOGETHER

Tämä kokonaisvaltainen paketti vastaa kaikkiin kysymyksiisi siitä, miksi käyttäjät toimivat tietyllä tavalla ja miten siihen voidaan vaikuttaa. Konkreettisten muutosten lisäksi seuraamme jatkuvasti, miten muutokset vaikuttavat. Työskentelemme tiiviisti yhdessä koko projektin ajan ja jatkamme yhteydenpitoa aktiivisen työskentelyn jälkeen seuraten muutosten viemistä käytäntöön ja niiden vaikutuksia asetettuihin mittareihin. Istutamme samalla käyttäytymisen muotoilun ajattelutapaa myös oman tiiminne sisälle ja luomme näin jatkuvan kehityksen mallia yhdessä. Isot muutokset eivät juuri koskaan tapahdu yhdessä yössä. Tästä syystä Design Together -paketin tavoitteena on tehdä töitä muutoksen eteen pidemmällä aikavälillä ja nauttia yhdessä työskentelyn hyödyistä!

frankly-design-palvelut.jpg
frankly riitta 2.jpg
quote.png

Käyttäytymisen muotoilu on tärkeä osa rintojen omatarkkailun edistämistä, ja työpaja istui toimintaan kuin nenä päähän. Saimme työkaluja ja tukea positiivisen muutoksen alkuun saattamiseksi. Riitta osoitti aitoa kiinnostusta ja perehtyneisyyttä toimintaamme ja tarpeisiimme, ja oli tilaisuudessa rohkeasti läsnä.

 

Laura Hakala, järjestösihteeri,

Tunne rintasi ry

TYÖPAJAT

Työpajat kuuluvat “Design Together”-pakettiin, mutta niitä tarjotaan myös erikseen. Kaksi suosituinta aihetta workshopeille ovat: Miten muuttaa ja luoda uusia terveyteen ja/tai kestävään elämäntapaan liittyviä tapoja? Miten suunnitella tuote tai palvelu käyttäytymisen muotoilun periaattein? Pyörimme työpajoissa paljon sen ympärillä miten haluttu muutos saadaan aikaan. Aiheeseen pureudutaan konkreettisesti ja käytännönläheisesti. Varmistamme, että jokainen työpajaan osallistuja saa ainakin yhden konkreettisen käyttäytymisen muotoilun välineen käyttöönsä omassa arjessa tai työssä hyödynnettäväksi.

quote.png

Teimme yhteistyötä Riitan kanssa sekä yhdistyksen henkilöstölle että hallitukselle suunnattujen tilaisuuksien osalta ja olimme yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä. Riitta otti tarpeemme huomioon, kohtasi kaikki ihmiset arvostavasti ja oli empaattinen ja ammattitaitoinen esiintyjä. Suosittelen Riittaa lämmöllä yhteistyökumppaniksi

Sonja Raunio, toiminnanjohtaja Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry

PUHEENVUOROT

Haluatko saada tapahtumaasi mielenkiintoisen puhujan? Tulemme erittäin mielellämme kertomaan aiheista kuten: Mitä on käyttäytymisen muotoilu? Miten motivaatio toimii? Miten luoda hyvinvointia edistäviä pysyviä tapoja? Miten luoda positiivista muutosta? Miten liittää mindfulness ja myötätunto muotoiluprosessiin? Jos sinulla on tapahtumassa jokin tietty teema, niin otamme myös mielellämme vastaan ehdotuksia puheenvuoron aiheesta.

 

ASIAKKAITANI

vaaka-valkoinen-iso.png

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

frankly_palvelut.jpg

PUUTTUUKO JOTAIN?

Räätälöimme toki aina juuri sinun tarpeisiisi sopivan koulutuksen, valmennuksen tai vaikkapa Parempia tapoja -sisältöjä kanaviisi sopivaksi. Huikkaa vain kiinnostuksesi ja me otamme homman työn alle!